Produkty pro anzer bali med (2)

Probiotický nápoj: vodní nápoj s probiotickými kulturami organická citronová chuť 500

Probiotický nápoj: vodní nápoj s probiotickými kulturami organická citronová chuť 500

Mikroorganismy jsou živé nápoje, chutné a zdravé. Jsou vyráběny fermentací probiotických kultur, což vytváří osvěžující nápoj s mírně perlivou texturou, nízkým obsahem kalorií a cukru. Každý nápoj obsahuje méně než 2 % cukru a má vlastnosti jogurtu s bifidobakteriemi a osvěžujícím izotonickým nápojem, bez nutričních problémů vyplývajících z kyseliny mléčné nebo přidaných cukrů a sladidel. Nabízíme různé příchutě, jako je citron - zázvor, ibišek a můžeme připravit další příchutě, které si zákazníci přejí, jako je kokos, mango,... Tyto probiotické nápoje se vyrábějí z cukru z konopí a datlového sirupu, které se namáčejí ve vodě, a to, co konzumují probiotické kultury. Díky citronovému koncentrátu mají chuť. Jsou mírně perlivé (plyn vznikající přirozeně během výroby, v důsledku fermentace). Živé nápoje, nepasterizované, obsahují Lactococcus, Lactobacillus a Bifidobacteria.
Edari probiotikoa: ur-edaria kultura probiotikoekin limoni-zapore organický 500 ml

Edari probiotikoa: ur-edaria kultura probiotikoekin limoni-zapore organický 500 ml

Mikroorganismy jsou živé nápoje, sladké a zdravé. Jsou vyráběny fermentací probiotických kultur, což vytváří osvěžující nápoj s mírně perlivou, nízkokalorickou a nízkosacharidovou charakteristikou. Každý nápoj obsahuje méně než 2 % cukru a má vlastnosti jogurtu s bifidobakteriemi a osvěžujícími izotonickými vlastnostmi, bez nutričních problémů způsobených kyselinou mléčnou nebo přidanými cukry a sladidly. Nabízíme různé příchutě, jako je citron - zázvor, ibišek a můžeme připravit i další příchutě, které si zákazníci přejí, jako je kokos, mango,... Tyto probiotické nápoje se vyrábějí z cukru z konopí a datlového sirupu, které jsou rozpuštěny ve vodě a konzumovány probiotickými kulturami. Díky citronovému koncentrátu mají chuť. Jsou mírně perlivé (plyn vznikající přirozeně během výroby v důsledku fermentace). Živé nápoje, nepasterizované, obsahují Lactococcus, Lactobacillus a Bifidobacteria. Jeden z nápojů obsahuje přírodní antioxidanty (olivové polyfenoly) přidáním olivového oleje.